• Stacks Image 4155
  • Stacks Image 4158

Bedrukking & Etsen

(naar eigen wens)

Ben je op zoek naar een bijzonder kraamcadeau, een relatiegeschenk of een leuk en origineel verjaardagcadeau? En zou je het graag willen personaliseren met bijvoorbeeld naam, geboortegegevens of gewoon iets anders origineels geheel naar eigen wens? Dat kan! Hieronder licht ik een paar veelvoorkomende mogelijkheden toe.

Bedrukt textiel

Rompertjes, T-shirtjes, schorten… bijna alles is mogelijk op textiel! Want niets is leuker dan een persoonlijk cadeautje te geven als je op kraambezoek gaat, of een shirt met leuke opdruk bij een verjaardag. Maar het kan natuurlijk ook gewoon een bijzondere aankoop voor jezelf zijn

Stickers

Een persoonlijke sticker laten maken kan voor talrijke doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stickers op deuren, krukjes, kasten of autoruiten. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of er kan wel een sticker op!

Etsen

Een gewoon thee-, wijn-, champagne- of bierglas wordt pas echt bijzonder met een eigen logo, leuke uitdrukking of persoonlijke tekst erin geëtst. De ets wordt mat ten opzichte van het glas, waardoor jouw ontwerp/wens mooi en duidelijk uitkomt. Bovendien is de ets vaatwasmachinebestendig (als het glas dat ook is)!

Statische raamdeco (voor Pasen, Sint of Kerst)

Je huis versieren met Sinterklaas of Kerst wordt nu een feestje met leuke raamdeco’s die statisch zijn en kleven op je raam. Zit de afbeelding scheef, trek de sticker van het raam af en plaats deze opnieuw. De folie bevat geen lijm of plaklaag.

Natuurlijk zijn er nog talrijke andere mogelijkheden te bedenken voor gepersonaliseerde geschenken. Mochten er speciale wensen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Samen bekijken we dan wat mogelijk is, zodat jij iemand kan verrassen met dat ene speciale cadeau!

* Vanwege de uiteenlopende mogelijkheden, prijs op aanvraag via info@mooiaf.nl.

Contactgegevens
Anita Schoppema
Tel. 06 48 97 49 09
info@mooiaf.nl

Auteursrecht
Alles op deze website is ontworpen, gemaakt, gefotografeerd en geschreven door MooiAF. Niets op deze website mag zonder toestemming worden over genomen. ©MooiAF
Realisatie: Leo Steenbeeke